Achter iedere sterke man staat een sterke vrouw… en omgekeerd natuurlijk!
En achter iedere sterke Ondernemer staat een sterk Team.
Daarom is voor mij de Dag van de Ondernemer ook de Dag van het Team van de Ondernemer.
Kantoorartikelen zijn saai…. Daar wil je je toch niet mee bezig houden…?
Natuurlijk heb je papier, toners, pennen en mappen nodig op kantoor, maar veel aandacht wil je daar niet aan schenken. Die tijd kun je beter besteden aan je werk, waarmee het geld verdiend wordt.
Neemt u vaak notities op een minder evidente plek? Dan kunnen klemborden u het leven aanzienlijk vergemakkelijken. Dankzij de stevige klem blijven uw papieren op hun plaats en kan u eender waar aantekeningen maken. Maar welke soorten klemborden bestaan er nu eigenlijk?
Het is weer zover. We sluiten het ene jaar af en bereiden ons voor op het andere. We maken nieuwe ordners en archiveren oude documenten. Emma, secretaresse bij een klein accountantskantoor, verheugt zich vooral op haar agenda 2019. Ouderwets? Bekijk dan eerst maar eens de volgende voordelen en oordeel dan pas.
Er wordt wel eens gezegd dat een rommelig bureau gelijkstaat met een creatieve geest, maar daar ben ik het niet mee eens. Nu niet dat mijn werktafel altijd een kraaknette indruk geeft, maar ik vind niets irritanter dan spullen moeten zoeken tussen hopen papier en andere kantoorbenodigdheden. Zelf zet ik mijn ringbanden gewoon in de kast en steek ik kleinere spullen in mijn ladeblok. Voorlopig voldoet dit, maar als ik op een dag toch meer opbergruimte nodig heb, dan weet ik al wat ik daarvoor ga gebruiken: de really useful box!
Zoekt u een degelijke kantoormachine van een betrouwbare leverancier die bekend staat om zijn klantvriendelijke garantievoorwaarden en service? Dan moet u zeker eens een blik werpen op het assortiment kantoormachines van Fellowes. In deze blog stel ik enkele toestellen aan u voor en geef ik aan hoe u ze dagdagelijks kan gebruiken.
Vergaderingen die vlotjes en in een aangename sfeer verlopen, meetings waarbij creativiteit en doelgerichtheid voorop staan, … dat wil u toch ook? Een efficiënte, professionele vergadercultuur: ook voor u is het mogelijk. De eerste stap is een vergaderzaal met alles erop en eraan!
De laatste maanden van het jaar staan meestal garant voor een berg archiveerwerk. Het nieuwe jaar zit er aan te komen en voor die tijd moeten we ervoor zorgen dat alles van het voorgaande jaar netjes gearchiveerd is. Kijk jij er tegenop? Niet nodig, want in dit blog beantwoorden we veel gestelde vragen en geeft Erik (webdesigner) een slimme tip waarmee je veel tijd bespaart.
Stel: volgende week komt er een nieuwe klant langs. Iemand die u tot nog toe alleen nog maar aan de telefoon heeft gesproken én van wie u op zakelijk vlak hoge verwachtingen hebt. Die klant komt dus op bezoek. Wat kan u dan doen om ervoor te zorgen dat deze afspraak vlekkeloos verloopt?
De voordelen van thuiswerk, die kent u ongetwijfeld al langer dan vandaag. Maar wist u dat thuiswerken ook enkele aandachtspunten en zelfs valkuilen met zich meebrengt? Hoe een thuiswerkdag synoniem wordt met efficiëntie en productiviteit, dat leest u hieronder.
Hoeveel soorten gekleurd papier we in ons assortiment hebben? Die vraag is niet zo eenvoudig te beantwoorden: het aanbod is immers veel groter dan iedereen denkt. Hoe groot precies? Dat leest u hieronder!
Het einde van het schooljaar nadert met rasse schreden. Bij leerlingen en hun ouders zijn de soms gevreesde rapporten nu een hot topic, maar voor scholen ligt het anders: daar is de voorraad rapporten, om preciezer te zijn rapportmappen, immers het hele jaar door een belangrijk aandachtspunt.