Filters sluiten
Filteren op:
Datum
Vergaderingen die vlotjes en in een aangename sfeer verlopen, meetings waarbij creativiteit en doelgerichtheid voorop staan, … dat wil u toch ook? Een efficiënte, professionele vergadercultuur: ook voor u is het mogelijk. De eerste stap is een vergaderzaal met alles erop en eraan!
De laatste maanden van het jaar staan meestal garant voor een berg archiveerwerk. Het nieuwe jaar zit er aan te komen en voor die tijd moeten we ervoor zorgen dat alles van het voorgaande jaar netjes gearchiveerd is. Kijk jij er tegenop? Niet nodig, want in dit blog beantwoorden we veel gestelde vragen en geeft Erik (webdesigner) een slimme tip waarmee je veel tijd bespaart.
Stel: volgende week komt er een nieuwe klant langs. Iemand die u tot nog toe alleen nog maar aan de telefoon heeft gesproken én van wie u op zakelijk vlak hoge verwachtingen hebt. Die klant komt dus op bezoek. Wat kan u dan doen om ervoor te zorgen dat deze afspraak vlekkeloos verloopt?
De voordelen van thuiswerk, die kent u ongetwijfeld al langer dan vandaag. Maar wist u dat thuiswerken ook enkele aandachtspunten en zelfs valkuilen met zich meebrengt? Hoe een thuiswerkdag synoniem wordt met efficiëntie en productiviteit, dat leest u hieronder.
Hoeveel soorten gekleurd papier we in ons assortiment hebben? Die vraag is niet zo eenvoudig te beantwoorden: het aanbod is immers veel groter dan iedereen denkt. Hoe groot precies? Dat leest u hieronder!