Prixos Prijs Index

Wat is de Prixos Prijs Index Kantoorartikelen?

 

De Prijs Index Kantoorartikelen biedt u meer informatie over de prijzen van 4 grote leveranciers: Prixos, Staples, Viking en JM Bruneau. In de figuur hieronder worden de prijzen van deze vier firma’s vergeleken. U ziet in één oogopslag dat Prixos hier als goedkoopste uit de bus komt: u bespaart gemiddeld 30%.

 

Welke artikelen worden er vergeleken?

 

In de Prijs Index Kantoorartikelen worden de 200 belangrijkste en populairste kantoorartikelen vergeleken. We houden hierbij rekening met volgende factoren:

-          De prijzen komen van de algemene website en niet van een subpagina of shop.

-          In dit pakket zitten zowel A-merken als huismerken.

-          De eventuele verschillen in verpakkingsgrootte worden omgerekend.

-          Voor staffelprijzen wordt een gemiddelde prijs toegepast.

-          Er wordt een wegingsfactor op deze artikelen toegepast naargelang de algemene verkoop van de artikelen op de markt; u bestelt immers vrij regelmatig cartridges en papier, maar slechts af en toe een perforator of nietmachine.

 

Waarom is Prixos zoveel goedkoper dan de concurrentie?

 

Bij Prixos slagen we erin goedkope prijzen te hanteren omdat we alle onnodige kosten vermijden:

-          U ontvangt geen ‘gratis’ geschenk bij uw mail. Deze geschenken zijn niet alleen overbodig, maar ook duur: ze verhogen immers de prijzen van de artikelen waar het echt om draait, de kantoorbenodigdheden.

-          U ontvangt geen tweewekelijkse mailing. In plaats daarvan sturen we u op regelmatige basis een korte, overzichtelijke mail met onze belangrijkste nieuwe aanbiedingen en deals.

-          We beschikken niet over een eigen magazijn, maar delen de magazijnen van onze leveranciers. Een mooie besparing die we met plezier aan u doorrekenen.

-          We beschikken niet over dure winkels, kantoren of bedrijfswagens. Onze werknemers werken in mooie, lichte kantoren in een bedrijvencentrum.

 

Wat is voor Prixos dan wel belangrijk?

 

Hierboven leest u wat we allemaal niet doen, en waarom. Waarop we onze aandacht dan wel richten? Dat sommen we graag even voor u op:

-          Ruim assortiment met meer dan 25.000 artikelen.

-          Snelle en betrouwbare levering, in de meeste gevallen 1 werkdag.

-          Overzichtelijke en klantvriendelijke website.

-          Prixos Plaza, een verzameling gespecialiseerde kantoorshops waarin u nog sneller vindt wat u zoekt.

-          Uitmuntende klantenservice die uw vragen snel, efficiënt en vriendelijk beantwoordt.

 

 

Heeft u vragen over de Prijs Index Kantoorartikelen? Of over Prixos Nederland? Aarzel dan niet, stuur ons gewoon een mailtje en we helpen u graag verder.

Onlangs bekeken