Dag van de Ondernemer… en zijn Team

Om die reden wil ik vandaag, op deze speciale dag, mijn team bedanken.

 

De mensen in mijn Customer Relations Team, die al vroeg in de morgen de deur openen en de eerste telefoontjes van onze klanten opnemen. Om 8.30u komen de eerste vragen al over de levering van de kantoorartikelen, die we online verkopen. Als ondernemer heb ik het vertrouwen dat mijn mensen op tijd zijn en op vriendelijke, vrolijke, maar ook zakelijke manier onze klanten te woord staan, zodat klanten tevreden zijn en terugkomen. Dank daarvoor!

 

De mensen van het Merchandising Team, die bezig zijn om nieuwe productoplossingen te vinden, de beschrijvingen aanpassen, zodat ze duidelijker zijn voor onze klanten. Die de prijzen aanpassen, zodat we steeds tot de beste aanbieders van de markt horen. Die shops bouwen en onderhouden, zodat klanten gemakkelijker en sneller hun producten kunnen vinden en bestellen. Dank jongens!

 

De mensen van het Marketing Team, die iedere dag nieuwe klanten weten te overtuigen om ook bij Prixos te bestellen. En die bezig zijn om de 100.000 tevreden klanten opnieuw te laten bestellen op een snelle en efficiënte manier vanuit hun bestelhistorie, aangevuld met de talloze andere artikelen voor kantoor op de website. Die acties opzetten om klanten van nog meer voordeel te laten genieten. Die er voor zorgen dat klanten zich tevreden voelen. Dank dames!

 

De mensen van de Boekhouding, die er voor zorgen dat de klantbetalingen goed verwerkt worden. Die er voor zorgen dat de leveranciers op tijd betaald worden. Die klanten te woord staan, die dubbel betaald hebben (ja ja, zo aardig vinden de klanten ons…) en er voor zorgen dat ze terugbetaald worden. Ook dank aan jullie, mijn boekhouders!

 

Waar zou ik staan, als ondernemer, zonder dit geweldige Prixos Team? De mensen die zich iedere dag voor 100% inzetten om de klanten op een aangename en efficiënte manier te voorzien van hun kantoorartikelen. Of dit nu ordners zijn, A4 papier, een whiteboard of heel iets anders

 

Mijn taak bestaat er dan vooral uit het aansturen van mijn team. De mensen te trainen, te begeleiden en te ondersteunen. Hen richting te geven, doelen te zetten en samen het resultaat te vieren.

Daarom bedank ik mijn team, op deze Dag van de Ondernemer, met een leuke verrassing!

Want zonder mijn Team zou mijn onderneming nooit haar 100.000 klanten tevreden kunnen stellen.

 

 

 

 

 

Deze blog is geschreven voor Oscar van Prixos

 

Na jaren bij Staples en Viking/Office Depot gewerkt te hebben, heb ik in 2009 Prixos opgericht, om zo u en andere ondernemingen dezelfde scherpe prijzen te bieden die anders alleen heel grote klanten kregen. Met een sterke product-gebruiker focus ben ik de kennisbron die de meeste vragen over kantoorbenodigdheden kan beantwoorden. Via deze blogs deel ik mijn kennis graag met u!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de Privacy verklaring gelezen.