Etiketten: huismerk … of toch liever die van Avery of Herma?

Wat is nu het verschil tussen het huismerk en die A-merken?

De prijs natuurlijk ... Omdat de Quantore etiketten (het merk van de samenwerkende kantoor-vakhandelaren) in grote aantallen geproduceerd worden, is de kostprijs laag. Bovendien wordt er weinig uitgegeven aan marketing en ontwikkeling, zodat ook uw prijs laag kan blijven. Voor de meest gangbare artikelen, zoals adresetiketten, zult u hier dan ook een prima oplossing aan hebben:

1-0 voor Quantore

Zodra u echter een etiket zoekt dat niet tot de meest gangbare behoort, valt u gegarandeerd terug op Avery of Herma etiketten. Omdat deze twee merken in heel Europa verkocht worden, zijn hun volumes op speciale artikelen groot genoeg om ook die aan te kunnen bieden. Of het nu gaat om witte etiketjes van bepaalde afmetingen, of om polyester om buiten te gebruiken, transparante ronde etiketten om uw verpakkingen te sluiten of markeeretiketten voor prijskortingen tijdens de uitverkoop, bij Herma en Avery vindt u ze allemaal!

Zowel Herma als Avery hebben ieder hun specialiteit. Voor laseretiketten wordt meestal Avery gekozen. Voor de drukkerij of markeeretiketten moet u dan weer bij Herma zijn (zelfs Blokker koopt die bij ons – ook zij moeten op de kleintjes letten …). Het assortiment dat Herma u kan bieden is met ruim 1.000 verschillende etiketten dan ook het breedste.

 

Dat brengt de stand op 1-1 

Zoekt u een type etiket met een betere afwerkingskwaliteit, een zogenaamde premium, dan zult u dat wel bij de A-merken vinden, maar niet bij het huismerk. Premium, extra sterke of juist verwijderbare (movable) etiketten zijn in een groot aantal afmetingen beschikbaar. Van beide merken zijn er etiketten leverbaar voor buitengebruik (polyester) of voor zeer lage temperaturen.

Quantore - A-merk: 1-2

 

Een ander groot voordeel van Herma of Avery etiketten is de printondersteuning. Surft u naar hun website, dan zult u templates vinden om gemakkelijk binnen de afmetingen van de verschillende etiketten te printen. U geeft het nummer in dat op de verpakking staat en direct heeft u de juiste afmetingen van het vel op uw scherm. Logo’s opladen is geen probleem. U kiest het aantal dat u wilt printen (of ineens het hele vel) en klaar is Kees … Voor etiketten van het huismerk zult u moeten zoeken naar een artikel met precies dezelfde afmeting en hopen dat het past.

Overigens kunt u de etiketten ook direct uit Word printen (kijk bij verzendlijsten, etiketten, opties en kies uw merk). Deze service maakt uw kantoorwerk toch weer een stukje gemakkelijker!

Dat brengt de stand op 1-3

Samengevat: heeft u universele etiketten nodig voor laser- of inkjetprinter, dan kiest u het beste voor de standaard etiketten van ons huismerk Quantore. De prijs speelt dan een grote rol, zeker bij grote aantallen.

 

Heeft u echter speciale etiketten nodig, kies dan voor Herma of Avery. Zij hebben een zeer breed assortiment. Deels is dit bij ons op voorraad en de andere artikelen zijn binnen 2-3 dagen vanuit de voorraden in Duitsland bij u. Snel en betrouwbaar!

 

Deze blog is geschreven voor Oscar van Prixos

Na jaren bij Staples en Viking/Office Depot gewerkt te hebben, heb ik in 2009 Prixos opgericht, om zo u en andere ondernemingen dezelfde scherpe prijzen te bieden die anders alleen heel grote klanten kregen. Met een sterke product-gebruikersfocus ben ik de kennisbron die de meeste vragen over kantoorbenodigdheden kan beantwoorden. Via deze blogs deel ik mijn kennis graag met u!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de Privacy verklaring gelezen.