Merk in de kijker: Quantore

Even voorstellen …

U zou Quantore een huismerk kunnen noemen, maar deze vlag dekt de lading niet volledig. Quantore is een algemeen groothandelsmerk dat bij een aantal vakhandels in Nederland verdeeld wordt. Prixos neemt hierbij een prominente plek in, als leading e-commerce shop en mede-eigenaar van het merk.

Quantore is dan ook een coöperatieve groothandel, wat betekent dat leden zoals Prixos ook hun zeg hebben over het assortiment. En net omdat we hier bij Prixos direct contact hebben met u, onze klanten, kunnen we zo in één beweging op uw wensen inspelen.

 

Als groothandel verzorgt Quantore ook het voorraadbeheer en de logistiek van haar leden. Op de foto hieronder ziet u het magazijn: een enorme ruimte waarin het volledige assortiment is ondergebracht. Het centraliseren van deze achtergrondprocessen komt ook neer op een optimalisering: alle bestellingen worden zo snel mogelijk samengesteld en klaargemaakt voor levering.

Aanbod

 

Zoals hierboven al gezegd, biedt Quantore u een erg uitgebreid assortiment. Er komen met de regelmaat van de klok nieuwe artikelen bij én het huidige aanbod wordt voortdurend verbeterd. Dit betekent dat u voor bijna al uw kantoorartikelen op dit merk kan vertrouwen, dat tegelijk de hoogste kwaliteit en de laagste prijzen nastreeft. Neem nu cartridges en toners. De toners zijn gerecycleerd en dubbel gecontroleerd; door deze aan te kopen, geniet u niet alleen van een mooie besparing, maar zorgt u ook voor milieuvriendelijke afdrukken.

3 redenen om voor dit merk te kiezen

Bij Quantore staan drie aspecten centraal:

1.       Wanneer er nieuwe artikelen aan het assortiment worden toegevoegd, ligt de focus in de eerste plaats op de hardlopers. Dit zijn de populairste kantoorartikelen die klanten graag en regelmatig aankopen. Zo werden er onlangs ook notitieboeken en schrijfblokken in het assortiment opgenomen: ideaal voor al uw trainingen en meetings.

2.       Quantore doet nooit of te nimmer toegevingen aan de kwaliteit. Een map van een A-merk of eentje van het groothandelsmerk? U zal geen kwaliteitsverschil opmerken. Net daarom vindt Quantore het ook zo belangrijk om hieraan te blijven werken. Neem nu de pennen: recent werd het assortiment vernieuwd én verbeterd. Bestel ze eens mee met uw volgende en laat u verrassen, want de nieuwe Quantore pennen zijn net zo goed als de duurdere merken! Deze continue verbetering geldt voor alle artikelen en betekent dat u er zeker van kan zijn altijd de beste kwaliteitsartikelen te bestellen.

3.       De prijs wordt systematisch zo laag mogelijk gehouden. Door artikelen van Quantore te bestellen, bespaart u al gauw zo’n 20 à 30%. Niet overtuigd? Doe dan zelf de test! Bestel enkele artikelen van Quantore, vergelijk met uw vorige facturen en u ziet meteen, zwart op wit, het verschil!

Tip voor uw bestellingen

 

Bent u benieuwd naar de Quantore-artikelen en wil u ze ook graag uitproberen? Dan gaat u gewoon naar de website van Prixos! Onze artikelnummers komen immers overeen met die van het groothandelsmerk, zodat u meteen uw weg vindt in het uitgebreide assortiment (kijk nog maar ’s naar de foto hierboven) en er zeker van bent dat u een goede deal doet! 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de Privacy verklaring gelezen.