Fellowes kantoormachines: onmisbaar op elke werkplek

Lamineermachines

Wanneer u op regelmatige basis moet lamineren, is het interessant hiervoor meteen het geschikte toestel aan te schaffen. Bij Fellowes vindt u diverse modellen naargelang het formaat en de techniek. Deze toestellen onderscheiden zich van andere lamineermachines door hun snelheid en gebruiksvriendelijkheid: ze zijn in geen tijd op temperatuur en geven aan wanneer een document niet goed werd ingevoerd.

Ook voor de hoezen kan ik u Fellowes van harte aanbevelen. Het is sowieso beter wanneer u de lamineermachine en hoezen van hetzelfde merk gebruikt: zo krijgt u het beste eindresultaat en gaat uw lamineermachine extra lang mee. Alle hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes (uitgedrukt in micron) en formaten (A2, A3, A4, A5, A6 en A7). Wanneer ik bijvoorbeeld dialoogkaarten nodig heb voor taaltrainingen, ga ik altijd voor A5-hoezen van 150 micron: die zijn stevig genoeg om meermaals te worden gebruikt.

Inbindmachines

 

Of u nu een manuele of elektrische inbindmachine zoekt, met plastic bindruggen of metalen inbindringen wil werken: bij Fellowes vindt u het allemaal. Geef uw klant een ingebonden dossier in plaats van losse blaadjes: dit komt professioneel over en wordt gegarandeerd positief onthaald. Voor mijn trainingen geef ik de voorkeur aan het perforeren met een plastic bindrug, waardoor de cursus makkelijk te hanteren is. Voor andere verslagen of documentatie is thermisch inbinden beter geschikt, wat natuurlijk ook betekent dat u andere materialen in huis moet halen. Mijn advies? Ga voor kwaliteit en kies een inbindmachine van Fellowes: een wijze investering die zichzelf in geen tijd terugbetaalt.

Papiervernietigers

 

Misschien bent u er niet helemaal van overtuigd dat u een papiervernietiger nodig hebt; u heeft toch geen geheimen? Dat dacht ik ook, tot ik een aantal oude inschrijvingsformulieren wilde opruimen. Namen, adressen, telefoonnummers, soms zelfs bankgegevens: het leek me toch beter deze informatie definitief uit de weg te ruimen. Gelukkig heeft Fellowes zowel papiervernietigers voor grote volumes als voor occasioneel gebruik in de aanbieding. Een andere factor die hier van belang is, is hoe het papier wordt vernietigd: in stroken (die nog leesbaar kunnen zijn) of fijne snippers. Twijfelt u tussen twee modellen? Kies dan de krachtigste machine: zo kan u er zeker van zijn dat het apparaat de volumes aankan die u voor ogen hebt.

 

Snijmachines

Dialoogkaarten knippen voor trainingen? Dat is definitief verleden tijd sinds ik een snijmachine van Fellowes in huis heb gehaald. In dit voorbeeld is een basismodel al voldoende, maar er bestaan eveneens machines waarmee u een heel pak papier in een keer kan snijden. En natuurlijk geldt hetzelfde als voor de andere kantoormachines: snelheid en betrouwbaarheid (in dit geval ook veiligheid) staan voorop.

 

 

Fellowes heeft wat mij betreft definitief bewezen dat u met de juiste toestellen en materialen heel wat tijd kan besparen. Door de nodige kantoormachines in huis te halen, kan ik mijn trainingen een pak sneller voorbereiden dan vroeger. Op die manier komt er meer tijd vrij voor klantenacquisitie en de uitwerking van nieuwe projecten. En da’s toch waar het voor ondernemers om draait, niet?

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de Privacy verklaring gelezen.